Крутіть обруч! Є користь від регулярного заняття цією захопливою вправою

297 0

Ми у соцмережах:

Крутіть обруч! Є користь від регулярного заняття цією захопливою вправою

Крутіння обруча активує м’язи сідниць, стегон і живота, допомагає зміцнити і тонізувати ці групи м’язів, що сприяє кращій поставі і зниженню ризику розвитку болю в спині й тазостегнових суглобах.

Крутіння обруча може бути ефективним засобом для спалювання калорій і схуднення. Протягом 30 хвилин активного тренування можна спалити до 300–400 калорій, залежно від інтенсивності та тривалості вправи.

Постійне тренування з обручем допомагає поліпшити контроль над тілом і підтримувати стійку поставу.

Рухи крутіння масажують черевну порожнину і стимулюють роботу внутрішніх органів, що сприяє кращій травній функції.

Фізична активність, зокрема й крутіння обруча, сприяє виробленню ендорфінів — гормонів радості та покращує настрій. Це допомагає зменшити рівень стресу та тривоги.

Однак є й застереження. Крутіння обруча може бути інтенсивною фізичною активністю, і людям із певними захворюваннями або станами, такими як проблеми з хребтом, грижі міжхребцевих дисків, вагітність або післяпологовий період, слід проконсультуватися з лікарем перед початком тренувань.

Для досягнення максимальних результатів і уникнення травм слід вибрати правильний обруч, що відповідає вашим фізичним характеристикам і рівню підготовки.

Крутіння обруча щодня може призвести до перенапруження одних і тих самих груп м’язів. Для досягнення більш рівномірного навантаження і зміцнення всього тіла, рекомендується включати різноманітні вправи і тренування.

Перед початком крутіння обруча, як і перед будь-яким видом фізичної активності, рекомендується провести розминку і розігріти м’язи. Після тренування також важливо провести розтяжку, щоб знизити ризик можливих м’язових травм.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також