Бразильський півзахисник не допоможе «Вересу» здолати у столиці «Динамо»

347 0

Ми у соцмережах:

Бразильський півзахисник не допоможе «Вересу» здолати у столиці «Динамо»

Бразильський півзахисник рівненського Вереса Яго Сікейра не зіграє у перенесеному матчі п‘ятого туру чемпіонату VBET-ліги проти Динамо через дискваліфікацію.

Цієї середи, у перший день травня, рівненський Верес у Києві вдруге у сезоні зустрінеться із столичним Динамо. На стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського команди зіграють перенесений раніше поєдинок п'ятого туру чемпіонату VBET-ліги.

У динамівців перед цією грою одразу три втрати. Через дискваліфікації з Вересом не зіграють Максим Дячук, Олександр Тимчик і Микола Шапаренко. У складі-червоно-чорних через перебір попереджень у Києві не зіграє Яго Сікейра. Попередження, одержане у поєдинку з Рухом у Львові минулої суботи стало для футболіста четвертим поспіль і восьмим загалом у чемпіонаті, повідомляє інформаційна служба Вереса. У цьому сезоні Яго Сікейра вже відіграв за Верес 24 матчі у чемпіонаті та Кубку України. Забив 3 м‘ячі та виконав 2 асисти.

Верес востаннє не програвав Динамо у столиці у вересні 2017-го року (0:0). Потому були три поспіль гостьові поразки. Але у березні цього року Верес вже зумів перервати шестиматчеву переможну серію динамівців у матчах проти червоно-чорних.

Нагадаємо, матч Динамо - Верес розпочнеться о 15:30. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також