«Став свідком злочину»: у Гощі поліцейські побили юнака

1360 0

Ми у соцмережах:

«Став свідком злочину»: у Гощі поліцейські побили юнака

Інцидент стався 26 квітня, у Гощі. За словами сім'ї потерпілого, поліцейські застосували фізичну силу до молодика після того, як він «став свідком скоєння злочину».

— Ось як поступає поліція з тими людьми, які були свідками скоєння злочину (викрадення людини), — розповіли вони у соцмережі.

Справу вже перевіряє  Державне Бюро Розслідувань (ДБР).

За словами свідків події, працівники Гощанської поліції ВП Nº5 Рівненського РУП ГУ НП в Рівненській області Едуард Холод, Ігор Філіпов та їх колеги переслідували юнаків, перебуваючи у цивільному одязі на службовому автомобілі Passat В5 сірого кольру, на якому були цивільні номери.

— За попередньою інформацією, 26 квітня 2024 року близько 10:30 у смт Гоща Рівненського району троє правоохоронців затримали 18-річного чоловіка. Як стверджує потерпілий, під час затримання та перебування у відділку, службові особи застосували до нього фізичну силу, розповіла Радіо Трек Катерина Герасімук. - Наразі він госпіталізований. Тяжкість отриманих тілесних ушкоджень встановлюється.  Тривають необхідні слідчі дії, вивчаються усі обставини справи, зокрема, вилучені нагрудні камери та камери відеоспостереження.

Попередня кваліфікація правопорушення: перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалися насильством або погрозою застосування насильства, за відсутності ознак катування

Процесуальне керівництво здійснює Рівненська обласна прокуратура.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також