Безкоштовно перевірили своє здоров’я рівняни у сервісному центрі МВС

443 0

Ми у соцмережах:

Безкоштовно перевірили своє здоров’я рівняни у сервісному центрі МВС

Традиційно до Всесвітнього дня здоров’я сервісні центри МВС Рівненщини спільно із Рівненським обласним інформаційно-аналітичним центром медичної статистики організували просвітницьку акцію, аби популяризувати серед населення здоровий спосіб життя й донести інформацію про те, що щорічний огляд – це запорука власного здоров’я.

У сервісному центрі МВС Рівного можна було отримати не лише адміністративні послуги, а й медичну консультацію. З 11-ї години ранку й до обіду обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики проводив безкоштовне тестування на гепатити С, В, ВІЛ. А також кожен охочий мав можливість виміряти артеріальний тиск, оксигенацію (рівень кисню у крові) та холестерин, дізнатися рівень цукру та отримати консультацію терапевта.

Важливий чинник профілактики поширення хвороб - привернення уваги суспільства до проблеми, а також розширений обмін інформацією про недуги.

Сервісні центри МВС працюють за принципом екстериторіальності, тобто громадяни, незалежно від їхнього місця реєстрації, можуть звернутися у будь-який зручний для них сервісний центр МВС. Таким чином просвітницька акція до Дня здоров’я охоплює не лише мешканців Рівненщини, а й жителів інших областей. Окрім того, упродовж дня сервісний центр МВС Рівного відвідує чимало людей, а це дає можливість поінформувати більше коло громадян про доцільність та користь щорічного профілактичного огляду.

Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує один раз на рік проходити повне медичне обстеження кожній людині та не ігнорувати ним. Адже під час планового відвідання лікарів, можна завчасно виявити схильність до тієї чи іншої патології або діагностувати її на ранніх стадіях розвитку. А комплексне обстеження організму дає можливість зекономити на лікуванні у майбутньому.

Не нехтуйте рекомендаціями ВООЗ, регулярно проходьте медичне обстеження та пам’ятайте про здоровий сон. Побудуємо більш справедливий, більш здоровий світ!

РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також