Не щастить «Вересу»: гол у ворота рівнян організував ексфутболіст Геннадій Пасіч

981 0

Ми у соцмережах:

Не щастить «Вересу»: гол у ворота рівнян організував ексфутболіст Геннадій Пасіч

Червоно-чорні пропустили вирішальний м'яч на самому старті другого тайму після майже годинної перерви через сигнал повітряної тривоги. А гол у ворота рівнян організував ексфутболіст Вереса Геннадій Пасіч. ЛНЗ - Верес - 1:0 (0:0)

Важливий поєдинок для обох суперників. ЛНЗ прагнув перервати чотириматчеву безпереможну серію у чемпіонаті. Для Вереса вояж до Черкас виглядав шансом продовжити переможну серію і покращити ризиковане турнірне положення.

Увесь перший тайм команди займалися виключно руйнуванням, намагаючись перш за все організувати надійну гру у тилу.

З моментів можна згадати усього два,  повідомляє інформаційна служба Вереса.

М'яч після фірмого зміщення Геннадія Пасіча з лівого флангу у центр і удару у ближній кут - забрав Богдан Когут. А Андрій Кухарук з-за меж штрафного майданчика пробив вище воріт після скидки Марко Мрвальєвича.

Далі була майже годинна перерва, пов'язана з повітряною тривогою. А ось другий тайм вийшов веселішим. Насамперед, завдяки тому, що футболісти ЛНЗ реалізували першу ж свою атаку.

Черговий швидкісний рейд Геннадія Пасіча завершився прострілом з лівого флангу на лінію воротарського майданчика, ден Олексій Хобленко випередив Євгенія Шевченка і Яго і підправив м'яча у сітку - 1:0.

Після пропущеного м'яча Верес на деякий час потрапив у цейтнот. У цей час забити вдруге мали господарі. Передачу вже Сергія Шестакова з правого флангу Олексій Хобленко завершив неточним ударом вище воріт.

Але потім Верес ожив і почав створювати. Та ще й так, що дивно, чому команда не грала так із перших хвилин.

Денис Балан низом пробив неточно. Після удару у площину воріт від Олександра Кучеренка за надто високою траекторією полетів м'яч - без проблем для голкіпера ЛНЗ!

Потім Дмитро Шастал впіймав м‘яча на льоту і завдавав діагонального удару під поперечину! Сейв Євгена Кучеренка!

Нарешті, момент усього матчу рівняни створили перед самим фінальним свистком. Захисники ЛНЗ заблокували удар Яго, Дмитро Кльоц виграв підбір і виконав скидку у центр штрафного майданчика, де Віталій Дахновський пробивав метрів з десяти - поперечина.

Не щастить Вересу. Після впевненої перемоги команда знову поступається у наступному матчі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також