«Верес» у Львові зіграє з «Рухом»

1556 0

Ми у соцмережах:

 «Верес» у Львові зіграє з «Рухом»

Червоно-чорні дотепер ніколи не обігрували цього суперника в офіційних матчах: 3 нічиї та 3 поразки.

На старті минулого сезону Верес та Рух вперше в історії зіграли на рівненському Авангарді. Рівняни двічі виходили вперед у рахунку завдяки м'ячам Віталія Дахновського і Дмитра Кльоца. Втім, зрештою все завершилося унічию - 2:2. Гра другого кола навесні цього року у Львові завершилася унічию - 0:0.

Восени минулого року команди видали надрезультативний матч із сімома голами. Голи Яго і Дениса Балана не допомогли Вересу. Гра завершилася поразкою рівнян - 2:5.

Новий поєдинок Вереса з Рухом відбудеться у суботу, 27 квітня, на стадіоні «Арена Львів». Кількість квитків обмежена, тож поспішайте! Придбати перепустки на гру з «Вересом» можна на сайті Kontramarka за 200 гривень. Зазначимо, що в день матчу ціна на перепустку збільшиться.

Водночас для усіх учасників бойових дій вхід на стадіон вільний за умови попередньої реєстрації  (на стадіоні зверніться до організатора з бейджем Vip Hostes, який за наявності УБД та попередньої реєстрації надасть вам безкоштовний квиток для входу на стадіон)

За інформацією головного тренера рівнян Олега Шандрука, під питанням участь у матчі двадцять шостого туру чемпіонату VBET-ліги Марко Мрвальєвича і Дениса Янакова, які відновлюються після ушкоджень.

 

. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також