Звірячий напад на поліцейську скоїв у столиці молодик з Рівненщини

12025 1

Ми у соцмережах:

фото - Київ-Оперативний

Пізно ввечері 21 квітня в центрі Києва, на Майдані Незалежності, чоловік поранив поліцейську і викрав Toyota Prius.

Нетверезий молодик, скористався тим, що працівники поліції відволіклися на вирішення конфлікту, на який вони прибули на вулицю Хрещатик, заволодів поліцейським автомобілем, а коли жінка-інспектор поліції намагалася його зупинити – збив її і втік. Було введено оперативний план "Сирена". Злочинця затримали на Залізничному шосе. План "Сирена" знято. Затриманий - уродженець Рівненської області Едуард Леончик, 1998 року народження.

- За  фактами посягання на життя працівника правоохоронного органу та незаконного заволодіння транспортним засобом відкриті кримінальні провадження.  Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. За погодженням із процесуальним керівником слідчий звернеться до суду для обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція цих статей передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення, - зазначив Андрій Крищенко, начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві .

Патрульна поліцейська отримала тяжку черепну-мозкову травму, вона перебуває у реанімаційному відділенні, де їй надають всю необхідну допомогу.

Зловмисник, враховуючи, що він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, спочатку нічого не пояснював, а тепер відмовляється надавити будь-які пояснення, посилаючись на ст. 63 Конституції України, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також