Покарають молодика, який розпилив сльозогінний газ поліцейському в обличчя

1297 0

Ми у соцмережах:

Покарають молодика, який розпилив сльозогінний газ поліцейському в обличчя

Вчора близько п’ятої ранку на в'їзді у Корнин Рівненського району нетверезий водій автомобіля не впорався із керуванням та перекинуся. Під час оформлення матеріалів справи на 19-річного водія до поліцейських підійшло 15 нетверезих молодиків та почали конфліктувати з ним.

Один з молодиків кинув камінь у заднє скло поліцейського авто «Mitsubishi Outlander», а інший бризнув сльозогінний газ в обличчя старшого лейтенанта поліції. Після цього хлопці втекли.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, у 27-річного патрульного медики діагностували хімічний опік очей та обличчя. За фактом заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу та пошкодженням майна під час виконання службових обов’язків слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

На пошуки зловмисників одразу ж орієнтували особовий склад поліцейських прилеглих районів. Проте 21-річний житель Здолбунова, який розпилив балончик в обличчя правоохоронця, самостійно прийшов до поліцейських та розповів, що не усвідомлював свій вчинок через дію алкоголю. Наразі поліцейські встановлюють особу молодика, який пошкодив службовий автомобіль.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також