Відійшли до Небесного війська ще три захисники з Рівненщини

2211 0

Ми у соцмережах:

Відійшли до Небесного війська ще три захисники з Рівненщини

Це Максим Яковець з Дубровиці, Сергій Онищук з Рівного, Андрій Додик з Мирогощі. Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять і шана Героям!

Сарненщина попрощалась із загиблим Героєм Максимом Яковцем. Чоловік народився та проживав у місті Дубровиця. Служив у Державній прикордонній службі. Був інспектором вищої категорії — начальником ракетно-артилерійського відділення прикордонної комендатури швидкого реагування. На жаль, старший сержант загинув 5 липня, виконуючи бойове завдання поблизу Ковалівки Луганської області. Йому назавжди 27 …

У Рівному попрощалися зі своїм Героєм Сергієм Онищуком... Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Сергій разом із церквою допомагав евакуйовувати людей з найгарячіших точок - Запоріжжя, Києва... А коли стало відомо про жахи у Бучі, він не витримав і пішов у військкомат. Проте тоді однострій Сергій не одягнув. Покликали його стати на захист країни вже у січні 2023-го. Спочатку проходив навчання на полігоні, а згодом їх передислокували на Запорізький напрямок. Саме туди, де починався контрнаступ. На його рахунку було не багато "завдань", але побратими кажуть, що саме він був одним з тих, хто перший був готовий іти в бій. Його сміливість, відвага та бажання могли дати фору молодим. Та на жаль, 12 червня 2023 року під час ведення наступальних дій в районі села Мала Токмачка Запорізької області внаслідок артилерійського обстрілу 56-річний сержант Сергій Онищук загинув.

У Мирогощанській громаді в останню дорогу провели Андрія Додика. Воїн загинув 4 липня 2023 року при виконанні військового обов’язку поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області. Вдома Андрія чекали батьки, дружина Інна та донечка Софійка.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також