Ворог знову бив по енергетичній інфраструктурі

512 0

Ми у соцмережах:

Фото - ДСНС України, Нацполіція

Минулої ночі українці пережили іще одну масовану атаку агресора.

Зокрема, цілили росіяни по важливих об'єктах. Ось, що розповідає про це Міністр енергетики України Герман Галущенко:
 
- Ворог вчергове атакував енергетичну інфраструктуру країни! Зокрема, атаковані об’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській, Львівській областях. 
 
Є пошкодження обладнання. На одному з об’єктів поранено начальника зміни - енергетик отримав контузію. Наслідки атак уточнюються. Триває робота над їх ліквідацією.
 
В ДСНС України додають, що прикарпатські рятувальники ліквідували пожежу спричинену обстрілом
- Внаслідок ворожого обстрілу в Івано-Франківській області виникла пожежа на площі понад 200 м кв, що була оперативно ліквідовано рятувальниками. Постраждалих немає.
 
- Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 03:58 по 06:02, область пережила удар крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами «кинджал», - каже Максим Козицький, начальник ОВА.

- Три крилаті ракети воїни ПвК «Захід» збили. На жаль, є і влучання. Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі. Підрозділи ДСНС оперативно загасили загоряння. Є руйнування. 
За словами Козицького, жертв чи постраждалих, руйнувань житлової інфраструктури станом на цю годину на Львівщині немає. 
А от у Харкові під час обстрілу поранило пацієнтку медичного закладу. 
 
У Нацполіції повідомили, що близько 00:30 години 27 квітня окупанти вдарили двома ракетами по Салтівському району. Боєприпаси влучили на територію лікарні. На місце події прибули рятувальники, поліцейські, працівники екстреної медичної допомоги.

- Уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Внаслідок обстрілу пошкоджені будівля медзакладу, яка не експлуатувалась, харчоблок і корпус, в якому на момент прильоту перебувало 60 пацієнтів та п’ять працівників лікарні. Пацієнтів з потрощених приміщень перевели в інші корпуси.

За попередніми висновками фахівців вибухотехнічної служби, росіяни обстріляли медзаклад з РСЗВ С-300.
 
Загалом вночі Повітряними Силами ЗСУ було збито 21 ракету.


 
 
 
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також