Віддали шахраям гроші, але не всі

1317 0

Ми у соцмережах:

Віддали шахраям гроші, але не всі

Понад 11 тисяч гривень виманили шахраї у мешканців Вараша. Хотіли ще кілька тисяч, але їх не отримали, бо мешканці міста рівненських атомників проявили пильність.

За тиждень до Варашського відділу поліції надійшло  8 повідомлень  про вчинення або спробу вчинення шахрайства.

29-річний чоловік під приводом продажу пральної машини через інтернет втратив 7 361 гривень .Надавши у телефонній розмові псевдобанкіру реквізити власної картки, нібито для розблокування рахунку, 59-річна мешканка міста втратила 914 гривень. 24-річний житель Вараша втратив 1430 гривень, повідомивши дані банківської картки під час участі в інтернет-вікторині. А 37-річна мешканка міста, виконуючи вказівки чоловіка, що в телефонній розмові назвався представником благодійного фонду, активувала електронний гаманець,  поповнила мобільний рахунок та втратила 1 664 гривень власних коштів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що за  усіма фактами відкриті кримінальні провадження.  Більш пильним виявилось подружжя із Вараша, які вберегли свої заощадження, відмовившись перерахувати 2000 гривень шахраю-поліцейському, який вимагав гроші за звільнення їхнього сина від відповідальності за дорожньо-транспортну пригоду. А 34-річний варашівець у телефонній розмові із аферистом відмовився назвати реквізити власної банківської картки, та повідомив про спробу шахрайства до поліції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також