Поліція показала, що віз водій позашляховика

1428 0

Ми у соцмережах:

Поліція показала, що віз водій позашляховика

Водій перебував у стані наркотичного сп'яніння. У багажнику патрульні знайшли автомат.

Нагадаємо, у понеділок патрульні зупинили водія, який їхав смугою для маршрутних транспортних засобів. У салоні знайшли зброю.

Патрульна поліція Рівненської області повідомила, що інспектори зупини авто і під час перевірки документів виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а саме – нанесення букв та символів кустарним способом. Водій відкрив багажник автомобіля, і там правоохоронці помітили автомат «Форт» та 49 набоїв до нього. Цивільний обіг цих бойових патронів заборонений. При спілкуванні з 22-річним водієм, патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд у медичному закладі. Проба виявилася позитивною.

Інспектори склали на водія протокол за керування у стані сп’яніння та винесли постанову за порушення правил руху на смузі для маршрутних транспортних засобів. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль доставили на арештмайданчик. За фактами знищення, підробки або заміни номерів, вузлів та агрегатів транспортного засобу та незаконного поводження зі зброєю відкрили кримінальне провадження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також