Астрологічний прогноз на 6 травня

464 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 6 травня

Овен

Зранку можливі невеликі труднощі, які ви швидко подолаєте. Гарний час, щоб позбавитися старих звичок: становище зірок таке, що зробити це можна без особливих зусиль.

Телець

Якісь події можуть засмучувати або дратувати, але не втрачайте холоднокровності. У розмовах треба виявляти витримку, не починати сварки з навколишніми.

Близнюки

Роботу, де потрібна уважність чи акуратність, зірки рекомендують відкласти. Є шанс, що сьогоднішнє знайомство переросте у романтичні стосунки.

Рак

Сьогодні варто знову повернутися до старих планів чи справ, які з якихось причин були відкладені. Вечір проведіть із друзями.

Лев

На роботі купа завдань. Сьогодні є шанс завершити якусь важливу чи складну справу. Гарний день, щоб розповісти про свої почуття.

Діва

Підвищена нервозність і тривожність не дають зосередитися та ефективно виконувати свою роботу.  Сьогодні не варто братися до складних відповідальних справ.

Терези

День очікується напружений та зайнятий. Уникнути серйозних конфліктів допоможе спокій та професіоналізм. Щоб зняти стрес, ввечері займіться улюбленим хобі.

Скорпіон

Зірки радять бути гранично обережними, не ризикувати та не експериментувати. Цього дня обставини можуть складатися проти вас, тому дослухайтеся до інтуїції.

Стрілець

Ви можете отримати радісні звістки, вдасться завершити якусь складну справу. Після обіду будьте уважнішими. Дійте не поспішаючи, будьте обережні.

 Козеріг

Несподівані проблеми доведеться вирішувати у першій половині дня. До вечора настрій помітно покращиться. Короткі подорожі будуть вдалими.

Водолій

Сьогодні обставини складатимуться на вашу користь. Спілкування з близькими допоможе вирішити давні розбіжності.  

Риби

Зірки попереджають, що сьогодні не слід довіряти малознайомим людям. Вони можуть використовувати вашу довірливість і маніпулювати вами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також