В сусідній з Рівненщиною області після атаки росіян людей просять залишитися вдома і зачинити вікна

2606 0

Ми у соцмережах:

фото - з фейсбук-сторінки

А школярів перевели на дистанційне навчання.

Минулої ночі мешканці кількох областей знову прокинулися від повітряної тривоги - через атаку шахедів. Зокрема, "гуло" й над Рівненщиною. Та, на щастя, у нашій області влучань не було. А от у сусідній Житомирщині - так.

Про наслідки ворожої атаки вранці написали на фейсбук-сторінці міської ради Звягеля (раніше це місто звалося Новоград-Волинський):

 - росія продовжує атакувати мирні міста. Сьогодні вночі росія нанесла удар по обʼєкту інфраструктури громади. 
Жертв серед мирного населення немає. Наразі існує пряма загроза забруднення повітря, тому рекомендовано залишатися в приміщеннях із закритими вікнами. 
 
Зокрема комісією ТЕБНС було прийнято рішення щодо дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та у вищому професійному училищі. Щодо закладів дошкільної освіти: для батьків, яким немає з ким залишити дітей, будуть працювати чергові групи. Спостерігайте за ситуацією та за інформаційними повідомлення на офіційних інформаційних ресурсах Звягельської міської ради.
 
Памʼятаймо, хто наш ворог!
 
Що саме було атаковане, посадовці не вказують. До слова, Рівне і Звягель розділяє близько сотні кілометрів. 
 
Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко розповів журналістам таке:
 
 - Сьогодні, близько 2.35, було атаковано об'єкт інфраструктури. Одразу хочу відмітити, що немає постраждалих і це саме головне. Те, що Звягельською міською радою, сьогодні рекомендовано не виходити на вулицю і прийнято рішення, що дітки навчаються дистаційно, це більше все-таки превентивна міра і перевірка нас на те, чи можемо ми працювати в умовах можливої ескалації. Зараз прямої загрози немає. Працює слідчо-оперативна група для встановлення і для фіксації злочинів рф проти мирної - хочу підкреслити, інфраструктури нашої держави.  
 
За його словами, забруднення повітря наразі не фіксують. Разом з тим, працює екологічна інспекція.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також