Путін назвав українців «придурками», бо відмовились від переговорів на його умовах (ВІДЕО)

1808 0

Ми у соцмережах:

Путін назвав українців «придурками», бо відмовились від переговорів на його умовах (ВІДЕО)

Кремль із всіх майданчиків волає про переговори.

Адже ЗСУ уже знищили 80% армії вторгнення Росії та, не маючи флоту, потопили 20% кораблів російського Чорноморського флоту.

Однак ні про який мир росіяни говорити неготові, а лише про припинення вогню на певний період часу.

Російський диктатор Володимир Путін згадав перші тижні вторгнення, коли у Стамбулі зустрічалися українська та російська делегації.

Однак після того, коли стало відомо про масові звірства, розстріли, катування та зґвалтування мирного населення у Бучі та інших містах Київщини українська делегація на чолі з лідером фракції «Слуги Народу» у Верховній Раді Давидом Арахамією припинила будь-які перемовини з росіянами.

Ось як ті переговори бачив сам російський диктатор Володимир Путін:

- Лідер правлячої партії у Верховній Раді (Давид Арахамія –ред. прим.) сам сказав, що вони були готові будь-що підписати. Однак вони втратили цей момент. Бо приїхав прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон та переконав їх (українців – прим. ред.) воювати. Ну, придурки, ні? Якби вони пішли на те, що ми пропонували, то уже б усе було закінчено. Ще півроку тому.

За словами самого Володимира Путіна, під час будь-яких переговорів росіяни завойовані області України не віддадуть, бо це «неможливо».

Читайте також по темі: ЗСУ уже знищили 80% військ армії вторгнення Росії


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також