На Рівненщині попрощались із п’ятьма воїнами

3270 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощались із п’ятьма воїнами

Земляки, рідні та побратими попрощались з Михайлом Тишковцем, Андрієм Масовцем, Олегом Пархоменком, Андрієм Степанюком та Володимиром Мельничуком.

Сарненщина провела в останню дорогу Михайла Тишковця та Андрія Масовця.

Михайло Тишковець народився в селі Карасин Клесівської громади. У травні 2022 року воїн став на захист кордонів Батьківщини. 6 квітня Герой загинув внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання. У воїна залишились мама і два брати.

Андрій Масовець народився в селі Осницьк Рокитнівської громади. Воїн мужньо боронив незалежність України, сміливо виконував усі поставлені перед ним бойові завдання. Чоловік помер 3 квітня у госпіталі в місті Дніпро.

У Дядьковицькій громаді попрощалися із Олегом Пархоменком. Чоловік народився та проживав у селі Іваничі. Загинув Герой 29 липня в Донецькій області.

У Рівненському районі попрощалися з Героєм Андрієм Степанюком. Чоловік родом з міста Острог. Помер Герой 9 квітня внаслідок гострої серцевої недостатності.

На Дубенщині в останню дорогу провели Володимира Мельничука. Чоловік народився в селі Пустоіванне Козинської тергромади. Після початку повномасштабного вторгнення Герой пішов захищати кордони країни. Захисник помер 9 квітня після тривалого лікування поранення, яке отримав на полі бою.

Світла памʼять нашим Героям і щирі співчуття рідним. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також