Голови ОТГ на Рівненщині підтримали реформу децентралізації, яку започаткував президент

1162 0

Ми у соцмережах:

Голови ОТГ на Рівненщині підтримали реформу децентралізації, яку започаткував президент

На Рівненщині 31 голова ОТГ підписали звернення до Президента України Петра Порошенка продовжувати реформу децентралізації.

Як повідомляє Рівненська ОДА, свою позицію очільники громад висловили під час розширеної наради за участю Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка у Рівному.

«Децентралізація дала абсолютно нові можливості для кожної громади та й нашої країни в цілому. Вперше наші громади отримали повноваження та фінансовий ресурс. Ми стали самостійними у прийнятті рішень. Проте найголовніше – це те, що наші люди поступово відчувають якісні зміни в своєму житті. У селах та містах ремонтуються дороги, будуються садочки, школи, лікарні та амбулаторії, освітлюються вулиці. Усе – це результат децентралізації», - йдеться у зверненні.

Голови ОТГ Рівненщини переконані, що існуючу динаміку варто зберегти та продовжувати й надалі. Тому закликали всіх об’єднатися та спільно продовжувати прогресивні реформи.

Як зауважив сам Зубко, Рівненщина – це уже третій регіон, де голови об’єднаних громад ухвалили таке звернення. До цього 30 лідерів ОТГ Запорізької області і 50 голів ОТГ Житомирщини підписали схоже звернення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також