Вибираємо шезлонг для відпочинку

228 0

Ми у соцмережах:

Photo by Jason Yuen on Unsplash

Так і хочеться в ці дні відкласти всі справи і якомога довше ніжитись на теплому сонечку. І зовсім не обов’язково для цього їхати на пляж, адже поставивши шезлонг на терасі будинку або дачі, можна отримати чудову засмагу. Як вибрати шезлонг?

Перший критерій — конструкція виробу. Вони бувають двох видів: стаціонарні — підходять для використання на одному місці, а також розкладні — їх можна брати з собою на пляж або в ліс, вони у складеному вигляді вміщаються в багажному відділі автомобіля.

Другий аспект вибору — це форма. Є кілька найбільш популярні видів. Лежак — класична пластикова модель, що широко використовується на пляжах і біля басейнів. Крісло-шезлонг має механізм трансформації, який перетворює лежак на комфортне крісло. Такі шезлонги мобільні і легко складаються для перенесення. Шезлонг-кушетка — на ній можна сидіти, напівлежати. Двомісний шезлонг — це модель із розширеним габаритами, яка підходить для спільного відпочинку пар. Шезлонг-диван має ротанговий каркас і м’яку оббивку, надає більше зручності порівняно із класичними варіантами виробів. Третій момент, на який варто звернути увагу при виборі шезлонга, — матеріали виготовлення. Враховуйте, що меблі використовуються під палким сонцем і часто мають контакт із водою. Для виготовлення шезлонгів використовують ротанг — природний і штучний; пластик — легкий і дешевий матеріал; метал — виготовляються із нержавіючої сталі і мають тканинну оббивку; дерево.

Не забувайте подбати також про знімні подушки під голову та поперек; коліщатка для пересування; накриття від сонця; підлокітники та підставки для ніг.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також