Зробивши донат на лікарні, станьте власником електрокару Tesla: Фонд Дениса Парамонова запустив акцію

343 0

Ми у соцмережах:

Зробивши донат на лікарні, станьте власником електрокару Tesla: Фонд Дениса Парамонова запустив акцію

Акція “Tesla за донат”, розпочата Благодійним фондом Дениса Парамонова, покликана звернути увагу на проблеми медичних установ України. Переможець цієї акції, окрім свого благородного внеску у розвиток лікарень, має шанс отримати у подарунок від мецената Дениса Парамонова електрокар Tesla Model 3.

Наразі в рамках акції “Tesla за донат” зібрано вже понад пів мільйона гривень, але потрібно значно більше коштів, щоб допомогти якомога більшій кількості медичних установ. Саме тому час задонатити на лікарні мінімум 500 гривень, щоб стати учасником розіграшу Tesla Model 3. Цей автомобіль майбутнього отримає від мецената Дениса Парамонова переможець акції. Внески у 1000, 1500, 2000, 3000 гривень чи навіть більше лише збільшать шанси на перемогу, а також допоможуть придбати якомога більше медичного обладнання.

“За моїм рішенням усі зібрані донати від проведення акції будуть направлені на закупівлю обладнання для лікарень і цього разу максимальну увагу приділимо дитячим медзакладам. Адже сама акція приурочена до Дня захисту дітей, що відзначають 1 червня. Тоді і буде проведено фінал розіграшу, а переможець отримає від мене автомобіль майбутнього – Tesla. То ж з вас – донат на медзаклади, а з мене – електрокар”, – зазначає меценат Денис Парамонов.

Електрокар від мецената дійсно вражає своїми характеристиками: на одному заряді авто проїжджає 550 км, а до першої сотні розганяється за 4,4 секунди. Плюс у комплектації йде панорамний скляний дах, автопарковка, а також автопілот з адаптивним контролем і підігрів усіх сидінь.

Минулого року в рамках акції “Задонатив на лікарні – їздиш на Bentley”, коли меценат Денис Парамонов передав на благодійність свій елітний автомобіль, було зібрано понад 2,7 млн гривень. Усі ці кошти були направлені на закупівлю сучасного медичного обладнання для десяти лікарень. 

Наприклад, Миколаївська обласна клінічна стоматологічна поліклініка дуже потребувала діагностичного мікроскопу. Саме завдяки акції ”Задонатив на лікарні – їздиш на Bentley” Фонд Дениса Парамонова подарував Миколаївській поліклініці цей пристрій вартістю майже пів мільйона гривень. У свою чергу акція також дозволила подарувати одному з медичних закладів Старокостянтинова на Хмельниччині сучасний УЗД-датчик, що значно підвищило якість медичних послуг у цьому закладі охорони здоров’я. Крім цього, Центр первинної медико-санітарної допомоги у селищі Вороновиця Вінницької області отримав від Фонду автоматичний дефібрилятор, медичну центрифугу, два мікроскопи та електрокардіограф.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також