Рівнянину наснився солодкий сон про закордон, але не дали його додивитись вартові кордону (ВІДЕО)

1295 0

Ми у соцмережах:

Рівнянину наснився солодкий сон про закордон, але не дали його додивитись вартові кордону (ВІДЕО)

На кордоні з Польщею прикордонники викрили далекобійника, який намагався приховано переправити через кордон чоловіка призовного віку.

Вантажний автомобіль «Даф», під керуванням 42-річного іноземця, прямував на виїзд з України. Для перетину кордону водій ваговоза обрав місцем пропуску «Нижанковичі», що на кордоні з Польщею. Під час заїзду чоловік повідомив, що їде один, про що було зроблено відмітку в контрольному талоні.

Однак під час огляду вантажівки прикордонний наряд, спільно з оперативним співробітником, виявив 35-річного жителя Рівненської області, якого далекобійник заховав у спальному відсіку. У такий спосіб українець намагався сховатися від контролю та потрапити до Польщі, адже законних підстав для виїзду за кордон у чоловіка призовного віку не було.

Особу через кордон не пропустили та притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 статті  204-1 КУпАП.

Стосовно водія вантажівки, то прикордонники Львівського загону направили повідомлення до Нацполіції, в його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також