Рівняни майже тайм опиралися «Динамо», але марно

502 0

Ми у соцмережах:

Рівняни майже тайм опиралися «Динамо», але марно

Але, пропустивши після стандарту, Верес вже не зумів відігратися. Динамо - Верес - 3:0 (1:0)

Ця гра мала відбутися ще у серпні минулого року. Але тоді матч перенесли заради того, щоб біло-сині могли краще підготуватися до виступів у раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій проти турецького Бешикташа, якому Динамо зрештою двічі поступилося - 2:3 і 0:1.

Верес востаннє не програвав Динамо у столиці у вересні 2017-го року (0:0). Потому були три поспіль гостьові поразки. Але у березні цього року Верес вже зумів перервати загальну шестиматчеву переможну серію динамівців у матчах проти червоно-чорних. Тому, певна надія у рівнян жевріла.

До Києва у складі червоно-чорних не поїхали дискваліфікований Яго Сікейра. А також травмовані Денис Янаков і Марко Мрвальєвич. Розуміючи важливість наступної гри чемпіонату проти Минаю, Олег Шандрук також дав перепочити сьогодні кільком гравцям основи. Натомість, свій перший у сезоні матч провів Вадим Ющишин. Також вперше у футболці Вереса зіграв Олександр Мельник.

Навіть в таких умовах гості запропонували динамівцям дуже грамотну гру від оборони. Кияни багато контролювали м'яч, але без жодного завершення. Крім того, Верес намагався контратакувати.

Але план на гру команді Олега Шандрука зламав стандарт. Перед самою перервою Володимир Бражко виконав штрафний з лінії штрафного майданчика, стіночка розсипалася, Вадим Ющишин помилився і просто перед собою відбив м‘яча, а Андрій Ярмоленко був першим на добиванні - 1:0.

Хороший шанс відігратися червоно-чорні мали на старті другого тайму. Віталій Дахновський тікав у контратаку, але під тиском суперника був змушений пробивати метрів з вісімнадцяти і Георгій Бущан парирував цей удар!

Далі був сейв у виконанні Вадима Ющишина! У стрибку голкіпер парирував удар головою від Олександра Сироти! Буквально з кількох метрів гравець Динамо розстрілював ворота рівнян.

А наприкінці гри Верес ризикнув, почав розкриватися і пропустив ще двічі. Матвій Пономаренко, який щойно вийшов на заміну, добре відкрився у штрафному майданчику, отримав передачу від Назара Волошина і розстріляв ворота - 2:0. А буквально за п'ять хвилин Назар Волошин вийшов сам на сам із Вадимом Ющишиним і віддав передачу на порожні ворота під удар Володимиру Шепелєву - 3:0.

Верес залишився чотирнадцятим і готується до понеділкового лобового матчу за виживання в УПЛ проти Минаю, повідомляє інформаційна служба Вереса.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також