Злодій сам себе видав у комендантську годину, бо порушив ПДР

1151 0

Ми у соцмережах:

Злодій сам себе видав у комендантську годину, бо порушив ПДР

Сьогодні вночі, під час комендантської години, на вулиці Олекси Новака у Рівному патрульні виявили підозрілого чоловіка, який їхав на велосипеді у темну пору доби без увімкненої фари та світлоповертальних елементів.

Під час спілкування з 39-річним чоловіком виявилось, що велосипед, яким він їхав,  перебуває в орієнтуванні ще від 11 травня минулого року, як викрадений на вулиці Данила Галицького.

На питання, де він узяв велосипед, чоловік чіткої відповіді не дав та постійно плутався у поясненнях. Також під час поверхневої перевірки у нього виявили речовини, схожі на наркотичні. На місце викликали слідчих.

А за порушення ПДР на рівнянина винесли постанову за ч. 2 статті КУпАП (Порушення ПДР особами, які керують велосипедами) КУпАП.

- Чоловік, в якого цей велосипед був викрадений, щиро подякував патрульним за роботу. Адже для нього це була дорога пам’ятна річ. Рівнянин купив його за перші зароблені гроші на чемпіонаті України, коли йому було 16 років, - повідомляє патрульна поліція Рівненщини.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також