Zdorovi.UA - новий майданчик для пошуку ліків

529 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

В сучасному світі, де кожна хвилина має значення, швидкий та зручний доступ до ліків стає все важливішим. Проблема пошуку необхідних препаратів у різних аптеках та велика різниця в цінах може виникнути навіть поруч, в одному місті. Один і той же лікарський засіб може коштувати по-різному навіть в аптеках, що знаходяться в одній будівлі і це важливо враховувати, особливо при довготривалих курсах лікування.

Нерідко стикаємося з ситуацією, коли необхідний препарат виявляється відсутнім або його кількість обмежена, саме тому в Україні досить популярні майданчики для пошуку та бронювання ліків.

З радістю повідомляємо, що тепер з'явилася нова можливість зробити цей процес простішим та ефективнішим. Здорові – новий майданчик, який дозволяє перевірити наявність ліків в аптеці, порівняти ціни та зручно забронювати необхідні препарати онлайн всього в декілька кроків:
 
- Ввести назву препарата в пошук по сайту;
 
- Вибрати необхідне дозування/кількість;
 
- Перевірити наявність і порівняти ціни в різних аптеках;
 
- Обрати аптеку з вигідним місцезнаходженням та ціною;
 
- Оформити замовлення, вказавши свій номер телефону;
 
- Забрати ліки в аптеці, вказавши провізору номер бронювання.
 
Таким чином, завдяки майданчику Zdorovi.UA, знайти та замовити ліки стало ще простіше та ефективніше. Ваше здоров'я – в ваших руках тому пам’ятайте, що самолікування може бути шкідливим для Вашого здоров’я.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також