Здолбунівчанин вдарив ножем в груди рідного сина

920 0

Ми у соцмережах:

Здолбунівчанин вдарив ножем в груди рідного сина

50-річний житель Здолбунова посварився із сином і завдав йому удару ножем. Молодий чоловік вижив, проте батька посадили в СІЗО.

 Ввечері 15 лютого батько разом із 27-річним сином сіли вечеряти. Близько 19:30, після тривалого розпивання алкоголю між рідними виник конфлікт, причину якого нині зловмисник пояснити не може. Під час сутички батько схопив кухонний ніж та вдарив ним сина. 

На сварку з іншої кімнати вийшов старший син господаря. Він зателефонував матері, а потім, викликавши таксі, разом доставили пораненого до лікарні.

Медики діагностували у потерпілого проникаюче поранення грудної клітки. Після оперативного втручання загрози життю чоловіка не має.

Про скоєне 50-річний здолбунівчанин шкодує та щиро розкаюється. Втім, тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Його затримали в порядку статті 208 КПК України. Із місця події криміналісти вилучили речові докази, зокрема й знаряддя злочину.

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 КК України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також