Заради помсти чоловік спалив хліва

1279 0

Ми у соцмережах:

Заради помсти чоловік спалив хліва

За навмисне знищення майна житель Рівненщини відбувся іспитовим терміном.

Після розлучення, яке було шість років тому, жінка перебралася з дітьми до батьків і не мала жодного бажання зустрічатися з колишнім чоловіком, пише Експрес-онлайн з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

А він наприкінці серпня цього року зненацька приїхав. Здалеку побачила, як йшов вулицею. Щоб не спілкуватися, закрилася з дітьми в хаті. Непрошений гість з годину ходив подвір'ям, очікуючи дружину, а потім підпалив хліва. Сусіди кинулися гасити полум'я, однак зарадити нічим не змогли. Вогонь повністю знищив приміщення, а також все, що було в середині. Згоріли півтори тонни фуражного зерна, дві тонни тюкованого сіна, мотоцикл, сани, кінська упряж, бензопилка, два велосипеди, бензиновий генератор та інші речі.

Сума завданих збитків склала 137 тисяч гривень. Проти палія відкрили провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу. За навмисне знищення майна йому загрожувало від трьох до десяти років ув'язнення. У період досудового слідства обвинувачений повністю розплатився за знищене майно. Це й пом'якшило покарання. Вироком Володимирецького районного суду його позбавлено волі на три роки з однорічним іспитовим терміном. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також