Використання ресурсів для самостійного вивчення англійської мови перед ДПА: онлайн-курси, додатки й відеоуроки

3514 0

Ми у соцмережах:

Використання ресурсів для самостійного вивчення англійської мови перед ДПА: онлайн-курси, додатки й відеоуроки

Якщо ви втомилися від традиційних підручників і лекцій, то ми маємо для вас хороші новини. Готуватися до ДПА з англійської мови можна набагато простіше й цікавіше. Дізнайтесь, як сучасні мобільні додатки, відеоуроки й онлайн-курси зроблять вивчення англійської мови максимально результативним.

Чому онлайн-ресурси — кращі помічники?

  1. Гнучкість і зручність у навчанні.
  2. Широкий вибір і доступність.
  3. Інтерактивність і залучення до активного навчання.
  4. Можливість повторення матеріалів у власному темпі.
  5. Наявність різноманітних вправ і завдань для тренування.
  6. Оновлення й доступ до актуальної інформації.
  7. Зручна система відстеження прогресу.
  8. Можливість самостійно готуватися до ДПА з англійської мови в будь-який час із будь-якого місця.

Додатки — підготовка в кишені

Мобільні додатки пропонують широкий спектр функцій та інтерактивних можливостей. Ви отримуєте доступ до різноманітних вправ, ігор, завдань, які роблять підготовку ДПА з англійської мови захопливою.

Зверніть увагу на Duolingo — додаток, який допомагає розширити лексику, покращити вимову та зрозуміти граматичні правила. Доступний як на iOS, так і на Android. Ще один варіант — Memrise. Цей додаток допомагає запам'ятовувати нові слова й вирази за допомогою карток і повторень. Він містить широкий вибір курсів англійської мови, розроблених професіоналами, а також має матеріали для тренування аудіювання.

Однак варто враховувати, що цей спосіб вивчення англійської мови перед ДПА має свої мінуси. Учні швидко втрачають мотивацію, виникає ризик закинути навчання.

Відеоуроки — навчання у вашому темпі

Особливість відеоуроків полягає в тому, що вони надають можливість прослуховувати англійську мову в реальному контексті, враховуючи мовні структури й вимову викладача. Візуальні компоненти (ілюстрації, субтитри, анімація) допомагають краще зрозуміти й запам'ятати матеріал.

На жаль, саме тематичних відеоуроків, спеціально присвячених підготовці до ДПА з англійської мови, не так багато. Більшість доступних на YouTube відеоматеріалів застарілі й містять інформацію, яка може бути вже не актуальною для поточних вимог ДПА.

Онлайн-курси — ефективна підтримка

Курси забезпечують всебічний підхід, який охоплює всі аспекти ДПА з англійської мови, зокрема аудіювання, читання й говоріння. Хоча на популярних маркетплейсах можна знайти репетиторів, вибір повноцінного курсу — краще рішення. Онлайн-курси забезпечують систематичне вивчення англійської мови згідно зі шкільною програмою та з урахуванням вимог ДПА.

У процесі підготовки до ДПА з англійської мови діти отримують можливість не тільки повторити матеріал, але й розглянути найпоширеніші помилки та навчитися їх уникати. Тренування на матеріалах попередніх років допомагає познайомитися з типовими завданнями та стратегіями їх розв'язання. Крім того, учні можуть розраховувати на зворотний зв'язок від викладачів.

Комплексний підхід — запорука успіху

Для досягнення максимального результату рекомендуємо поєднувати різні методи підготовки до ДПА. Це значно підвищить ваші шанси отримати високі бали на іспитах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також