Які варильні поверхні вибирають українці: огляд популярних моделей

269 0

Ми у соцмережах:

Які варильні поверхні вибирають українці: огляд популярних моделей

Варильні панелі — зручні прилади, що допомагають заощадити простір і можуть працювати як від газопроводу, так і від електромережі. Їхні основні переваги — миттєвий відгук, гнучкість роботи, простота використання і стильний дизайн. Пропонуємо ознайомитися з популярними моделями, що стануть функціональними помічниками на кухні та гармонійно доповнять будь-який інтер’єр.

Perfelli HGM 61614 WH

Газова варильна поверхня бренду Perfelli — це ідеальне співвідношення функціональності та якісних складників. Модель виготовлена з емальованого металу та оснащена допоміжним, потужним (2,9 кВт) і двома стандартними пальниками. Додаткові переваги панелі — електрозапалювання, режим WOK і система безпеки «газ-контроль». Ергономічне розташування елементів спрощує одночасне використання декількох робочих зон.

Ціна в інтернеті — від 4 274 до 4 885 грн.

Amica PIE 6541 PHTSUNA 2.0

 

Електрична варильна панель оснащена 4 індукційними конфорками, що розташовані на робочій поверхні зі склокераміки. Потужність одного з пальників становить 2,3 кВт, решти — 1,4 кВт. Управління здійснюється за допомогою слайдерного сенсору. Пристрій підтримує кілька автоматичних програм: розтоплювання, автоматичне закипання, томління. З конкурентних особливостей лінійки PHTSUNA 2.0 — автоматичне вимкнення, пауза, таймер, блокування від дітей та індикатор залишкового тепла.

Вартість в інтернет-магазинах — від 15 680 до 22 265 грн.  

Siemens EO 6B6PB10

Газова варильна поверхня бренду Siemens входить у лінійку моделей середнього цінового сегмента. Пристрій оснащений бічною панеллю керування. Покриття робочої зони виконане з загартованого скла, 4 пальники оснащені індивідуальними сталевими ґратами. Регулювання інтенсивності полум’я здійснюється шляхом обертання перемикачів. З-поміж інших функціональних особливостей — автозапалювання і система безпеки «газ-контроль».

Ціна пристрою в інтернеті — від 7 794 до 11 450 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також