Від падіння з балкону костопільчанина врятували випадкові свідки (ВІДЕО)

3759 0

Ми у соцмережах:

Від падіння з балкону костопільчанина врятували випадкові свідки (ВІДЕО)

Побачивши у центрі міста Костополя чоловіка, який спускався з балкону третього поверху на балкон другого поверху і завис, вони викликали рятувальників.

З'ясувалось, що чоловік не зміг відчинити двері у своїй оселі, бо щось сталось з замком. Тоді він вирішив спуститись зі свого балкона до сусідський, щоб  вибратись таким чином з помешкання. А сусідів не виявилось вдома. Вікна їхнього балкону були також зачиненими. Повернутись назад на свій балкон у чоловіка вже не вистачило сил. "верхолаз" завис, ризикуючи щомитті впасти на землю.

Костопільчани, які проходили повз будинку і побачили, яка халепа з сталась з незнайомцем, поспішили йому на допомогу. Спершу позвали інших його сусідів та разом знайшли драбину, щоб "верхолаз" зміг спуститись на землю. Втім, вона виявилась короткою, ступити на неї чоловік ніяк не наважувався.  Довелося кликати на допомогу професійних рятувальників.

Рятувальники приїхали і спустили нерозважливого містянина на землю. Жодних травм чоловік не отримав. Від пережитого шоку він ніяк не міг оговтатись, отож навіть "дякую" дівчатам, які першими намагались допомогти, а потім - викликали рятувальників, не сказав. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також