Посеред велодоріжки у Рівному — стовпи

2284 0

Ми у соцмережах:

Посеред велодоріжки у Рівному — стовпи

Проєкт реконструкції вулиці Чорновола у Рівному, на якій виклали велодоріжку, не передбачав такого казусу.

«Під час реконструкції вулиці Чорновола щось пішло не так», — саме такі повідомлення можна побачити у соціальних мережах. Адже днями мешканці Рівного виявили, що велосипедну доріжку виклали прямо навколо електричних опор лінії електропередач. Міські комунальники запевняють — знають про цю проблему й вона буде вирішена.

Роман Семенюк, підприємець, який здійснює авторський нагляд по об’єкту:

Моїм завданням є контроль за дотриманням підрядником проєктних рішень. Мені відомо про цю ситуацію, що склалася. Відповідно до проєкту, ці стовпи лінії електропередач мають стояти за п’ять метрів від того місця. Вирішити це питання має департамент інфраструктури та благоустрою, бо там є відповідний спеціаліст, який відповідає за технічний нагляд цього об’єкта.

Руслан Гудима, директор департаменту інфраструктури та благоустрою міста:

Ця ділянка ще не прийнята в експлуатацію. Роботи там мають бути виконані відповідно до проєкту. Інакше місто не прийматиме такі роботи. Ми знаємо про цю проблему, і її має вирішити підрядник. Адже ніяких стовпів на велосипедній доріжці бути не повинно. Зараз підрядник має запропонувати, що робити з тими стовпами.

Додамо, що реконструкцією кілометра дороги від басейну в бік «Щасливого» займається фірма «Будальянс груп», яка виграла тендер на 109 мільйонів гривень.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також