«Верес» та «Кривбас» змагатимуться у Рівному

1305 0

Ми у соцмережах:

«Верес» та «Кривбас» змагатимуться у Рівному

Суперником рівненського Вереса у матчі двадцять другого туру чемпіонату VBET-ліги стане криворізький Кривбас. Поєдинок відбудеться у суботу, 30-го березня, на стадіоні Авангард у Рівному і розпочнеться о 18:00.

Нагадаємо, квитки на цю гру - вже у продажу. Придбати їх можна на kasa.in.ua. А також - біля стадіону Авангард у наметі з символікою Вереса. Щодня з 11-ї до 16-ї години.
Зараз Кривбас під керівництвом Юрія Вернидуба - один із претендентів якщо не на чемпіонство - то на один із комплектів медалей. Криворожани мають однакову із Шахтарем кількість очок за більшої кількості зіграних поєдинків.
Історія протистоянь:
Суботній поєдинок стане четвертим в історії протистоянь відроджених Вереса та Кривбаса. У попередніх двох зустрічах рівняни поступилися команді Юрія Вернидуба з однаковим рахунком - 1:2. При чому, обидва свої м’ячі рівняни забивали з пенальті.
У квітні минулого року на Авангарді у Рівному Кривбас навіть у чисельній меншості зумів обіграти червоно-чорних завдяки м’ячам Клима Приходька і Андрія Понєдєльніка. Єдиний м’яч у складі рівнян провів Андрій Блізніченко.
На старті цього сезону Кривбас обіграв Верес вже у Кривому Розі. Данило Бескоровайний і Хрвоє Іліч забивали у складі господарів. Валерій Кучеров - у складі рівнян.
Єдину у сучасній історії перемогу над Кривбасом Верес здобув на старті чемпіонату 2022/2023. Матч на НСК Олімпійському у столиці завершився перемогою рівнян - 1:0. Єдиний гол тоді забив Віталій Дахновський.
Загалом же команди з Рівного та Кривого Року зіграли 55 поєдинків.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також