Рівне може стати центром розвитку дитячого футболу

366 0

Ми у соцмережах:

Рівне може стати центром розвитку дитячого футболу

Цими вихідними у Рівному визначились переможці чемпіонату «Impulse Rivne cup» поміж дітьми 2012 року народження. 12 команд з різних куточків західної України боролися за кубок та головні нагороди відкритих змагань з футболу.

Відкритий кубок Рівненської міської територіальної громади «Impulse Rivne cup», який організовує Академія футболу «Імпульс» за сприяння Управління у справах молоді та спорту Рівненської міської територіальної громади, вже став чудовою спортивною традицією для нашого міста. Адже проводить змагання серед юних футболістів у восьми вікових групах. Цими вихідними на футбольне поле стадіону «Імпульс» вийшли юнаки 2012 року народження.

— Цими вихідними за перемогу змагалися команди з Луцька, Ковеля, Тернопільщини, Славути та, звісно, Рівного. Загалом 12 колективів боролися за кубок. Приємно, що наші місцеві спортсмени ДЮСШ «Верес» м. Рівне зуміли вибороти друге місце в «Золотій лізі». Вітаємо ДЮСШ «Верес» зі здобуттям срібних нагород та бажаємо не зупинятися на досягнутому, — каже організатор змагань голова ГО СК «Омега Рівне» Олександр Петров.

— Ми живемо у непростий час, адже наші діти вимушені рости в умовах війни. Тому важливо, щоб наші дітки мали можливість реалізовувати свої здібності зокрема і в спорті. Я теж батько, тому знаю наскільки це важливо в юному віці дати можливість дитині спробувати себе на різних гуртках і секціях, тому я сердечно дякую організаторам цих спортивних заходів. Упевнений, що з такими швидкими темпами ми незабаром станемо справжнім центром розвитку дитячого футболу, — каже секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

А вже 27–28 квітня на стадіоні «Імпульс» (вул. Академіка Степана Дем’янчука 5., поблизу Радіозаводу) відбудуться наступні змагання «Impulse Rivne cup» серед дітей 2013 року народження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також