В «Інваспорті» стартували ХХІІІ спортивні ігри

1293 0

Ми у соцмережах:

В «Інваспорті» стартували ХХІІІ спортивні ігри

Понад 200 осіб з інвалідністю візьмуть участь у ХХІІІ спортивних іграх Рівненщини

Подія офіційно стартувала в регіональному центрі «Інваспорт». Таким чином на Рівненщині розпочалося відзначення Дня фізичної культури і спорту.

Учасників змагань з початком спортивної події привітав заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук. Він вручив окремим спортсменам посвідчення на присвоєння звання «Майстер спорту України».

Під час заходу відбудуться спартакіади серед інвалідів з вадами слуху, зору, ураженням опорно-рухового апарату. Бажання позмагатися виявили жителі Березнівського, Володимирецького, Дубенського, Зарічненського, Здолбунівського, Корецького, Млинівського, Рокитнівського, Сарненського районів, Острога та Рівного, прибули й вихованці Клеванської та Острозької спецшколи-інтернату.

Учасники змагатимуться у таких видах спорту: теніс настільний, більярд, стрільба кульова, армспорт, шашки.

- Цього року змагання відрізняються від попередніх. В першу чергу – це збільшення кількості учасників події. Вперше беруть участь і спортсмени з ОТГ – Млинівської та Бокіймівської. Окрім того, цьогоріч проведуть змагання з такого виду спорту, як бочча. Тут у поєдинках зійдуться спортсмени з інвалідністю на візках, - розповідає начальник регіонального центру «Інваспорт» Андрій Демчук.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також