У Вараші сьогодні прощаються з 53-річним стрільцем-санітаром

2686 0

Ми у соцмережах:

У Вараші сьогодні прощаються з 53-річним стрільцем-санітаром

У громаді - День жалоби за Вячеславом Шараповим...

 - 15 квітня прощаємося із загиблим Героєм Вячеславом Шараповим, - повідомив міський голова Вараша Олександр Мензул.
 
Траурна хода розпочнеться об 11:00 від лікарні (морг), вул.Енергетиків до Автовокзалу. Далі пройде проспектом Т.Шевченка до будинку мікрорайон Будівельників 8/1. Після прощання біля підʼїзду хода рушить по вул.Степана Бандери (біля ЦНАП) до Свято-Михайлівського храму.
 
- По завершенню поминальної служби процесія пройде вул.Героїв Майдану (біля Приватбанку), вулицею Лесі Українки до світлофору. Поховають нашого Захисника на Алеї Героїв кладовища у с.Стара Рафалівка. Прошу долучитися до гідного прощання із Вячеславом Шараповим. Вічна пам'ять...
 
Нагадаємо, Вячеслав Борисович Шарапов загинув на фронті 9 квітня. 53-річний житель Вараша зазнав мінно-вибухових травм під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Уманське Донецької області. У вересні минулого року Вячеслава Шарапова призвали до лав ЗСУ для боротьби з окупантами. Служив стрільцем-санітаром 68-ої окремої єгерської бригади.
 
У міськраді також розповіли, що вперше стикнулися із тим, що у Героя немає родичів. Просили відгукнутися усіх, хто знає рідних чи близьких загиблого воїна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також