У Рівному не допустили підняття цін на тепло

448 0

Ми у соцмережах:

У Рівному не допустили підняття цін на тепло

Виконавчий комітет Рівненської міської ради сьогодні на своєму засіданні не підтримав підвищення розмірів діючих тарифів для ТОВ «Рівнетеплоенерго» та КП«Квасилівтеплоенерго». Підприємства подавали заяви щодо підвищення тарифів у зв'язку зі зміною вартості енергоносіїв, але Департамент економічного розвитку надав висновок, що це не може стати підставою для здорожчання тарифу на тепло.

 - Під час обговорення проекту рішення було зазначено, що під час затвердження тарифу на рік для цих підприємств, були передбачені коригування на зростання вартості електроенергії. Тому відмова заявникам мотивована ефективним використанням обігових коштів за рахунок планованого прибутку, - зазначив заступник міського голови Рівного Артем Ганущак.

Члени виконкому підтримали встановлення тарифів ПП «Рівнетеплосервіс» (бюджетна сфера громади) та ТОВ «Альтернативна Теплова Компанія» (гуртожитки, навчальні корпуси Національного університету водного господарства та природокористування) на виробництво та постачання теплової енергії, виробленої на установках з використанням альтернативних видів палива. В той же час варто зазначити, що це жодним чином не позначиться на тарифах для населення. Адже ці зміни тарифів стосуються виключно бюджетних та комунальних установ міста.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також