Три кольори автомобілів були найпопулярнішими на Рівненщині

1570 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Дорожній рух — це круговерть із кольорових картинок, які постійно змінюються перед очима водія. Психологи стверджують, що за кольором автівки можна визначити не лише стиль водіння, а й характер водія.

У 2022 році сервісні центри МВС Рівненщини найчастіше реєстрували автівки сірого кольору. Загалом торік було вперше зареєстровано 15358 таких транспортних засобів. До речі, даний колір впродовж декількох років поспіль залишається фаворитом.

У трійці лідерів опинилися чорний та білий. Відповідно таких автомобілів на території Рівненщини було зареєстровано 10765 та 5465. Четверту сходинку посідає синій колір, а це 4734 автомобілів, а п’яту – червоний, таких автівок минулоріч вперше реєстрували 2351 транспортний засіб.

На шостому місці опинився зелений колір, а це 1017 автомобілів, а от на сьомому місці – коричневий зі 777 транспортними засобами. Реєстрували у 2022 році й бежеві та жовті автомобілі.

Найменше ж за минулий рік, на Рівненщині зареєстрували ввезених з-за кордону фіолетових автівок, яких лише 103 та оранжевих, яких 167.

Що ж стосується в цілому України, то за минулий рік найбільшу популярність мали автівки сірого кольору. Вони становлять 35%. Сірий колір — універсальний. Власники таких авто розважливі, цілеспрямовані та прагматичні люди, які прагнуть душевного та фізичного комфорту.

На другому місці — чорний колір. Його обрали 21% автовласників. Чорний вибирають, бо він представницький та солідний. Цей колір говорить про впевнених у собі та активних людей.

Третім став білий колір — 16%. Білий колір — ідеальний, а тому його обирають самодостатні люди, які відчувають гармонію з собою і навколишнім світом.

Четвертий — синій — 12%. Колір моря та спокою. Характеризує власників авто, як мудрих і доброзичливих людей.
П’ятірку найбільш популярних кольорів замикає — червоний колір — 6%. Автомобілі червоного кольору обирають сміливі та вольові люди.

На шостому місці опинився зелений колір — 4%. Різні відтінки зеленого стають до вподоби досить енергійним особам.
Категорія — «інші кольори» підсумовує рейтинг популярних кольорів автомобілів у 2022 році та становить — 6%. До неї входять — жовтий, помаранчевий, коричневий, фіолетовий та решта, повідомляє Рівненський сервісний центр МВС в Рівненській області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також