Сміян сподівається допомогти «Вересу» зберегти місце в УПЛ

548 0

Ми у соцмережах:

Сміян сподівається допомогти «Вересу» зберегти місце в УПЛ

Перший зимовий новачок рівненського Вереса Максим Сміян розповів інформаційній службі клубу про переїзд до Рівного і очікування від весняної частини сезону.

- Радий на новому рівні реанімувати ігрову кар'єру у Рівному. Ще у минулому сезоні мені тривалий час дошкуляла травма. Турбував симфізит, лікування не допомагало. Після останньої гри чемпіонату з Минаєм наважився на операцію. Тривалий час відновлювався. Лише восени розпочав активні тренування. Верес - новий виклик для мене після тривалого процесу відновлення. Я багато чув і знав про клуб із Рівного. Тому, коли отримав пропозицію - взагалі не вагався.

У Рівному вже встиг побувати на стадіоні. Дуже гарна арена, роздягальня дуже комфортна. Сподіваєюся, що вболівальників в другій частині сезону будуть пускати на трибуни і вони зможуть нас підтримувати.

Від весняної частини сезону очікую тільки одного - виправити ситуацію в турнірній таблиці. Сподіваюся, допоможу команді зберегти місце в УПЛ. - каже футболіст. 

Нагадаємо, що двадцятиоднорічний захисник Максим Сміян з народним клубом підписав контракт терміном на три роки. 

Він є  вихованець київської ДЮСШ №15 та луганської Зорі. Дебютував за луганський клуб 11 серпня 2022 року, вийшовши на заміну в програному матчі проти румунського клубу Університатя Крайова в третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій Європи УЄФА.

У минулому сезоні зіграв за Зорю 9 матчів у чемпіонаті VBET-ліги. Старт нинішнього сезону пропустив, відновлюючись після ушкодження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також