Скільки заробляє Роналду за секунду — щось на багатому

272 0

Ми у соцмережах:

Скільки заробляє Роналду за секунду — щось на багатому

Коли ви востаннє перевіряли особистий банківський рахунок? А тепер уявіть, що його баланс зростає не щодня, не щогодини, а... за секунду. І ні, це не нова фінансова піраміда, а «сувора» реальність Кріштіану Роналду. Поки ви читаєте ці рядки, португальський феномен, ймовірно, заробив більше, ніж багато хто з нас разом узятий за місяць. Але не поспішайте заздрити, адже з Джонни24 на досягненнях КріРо можете непогано поповнити сімейний бюджет і ви. Головне — мати розвинену інтуїцію і непогано знати футбол.

Повернімося до теми статті і поринемо у світ, де зарплата обчислюється не в гривнях, рублях або доларах, а в швидкості світла. Дізнавшись, скільки заробляє Роналду за секунду, ви точно захочете зрозуміти, як він встигає витрачати ці гроші.

Зарплата Роналду в місяць, день, годину, хвилину та секунду

Ах, які таємниці зберігаються у зарплатних відомостях зіркового футболу! Ці числа приховані від сторонніх очей під сімома замками, але цікавість уболівальників не знає меж. Звичайно, офіційні документи — це священна таємниця, проте фанати, які прагнуть знань, завжди знайдуть спосіб вгамувати свій інтерес, спираючись на чутки та витоку інформації з вельми «надійних» джерел преси.

Ходять чутки, що Кріштіану Роналду в Аль-Насрі купається не тільки в променях слави, але і в золоті. 200 мільйонів доларів на рік - саме така сума нібито гріє його кишені! Давайте розіб'ємо її на зрозумілі нам дрібниці, щоб краще усвідомити, про що йдеться:

  1. 16,6 мільйона доларів щомісяця — вистачить, щоб купити собі острів з особняком (або два) у Середземному морі.
  2. 548 тисяч доларів на добу - можете щодня міняти Бугатті на новенький Ламборджіні.
  3. 22 831 долар за годину — хочете на сніданок ікру «Діамант», яку метають білуги-альбіноси? Так запросто!
  4. 380 доларів за хвилину — можна кожні 60 секунд дарувати фанатам золотою монетою із власним зображенням.
  5. 6,34 долари за секунду — достатньо, щоб купити кілограм трюфелів, вирощених на особистому господарстві в Тоскані.

Потрібно розуміти, що за нечуваною зарплатою ховається лише дещиця таланту, тоді як легенда КріРо — це залізна дисципліна, пекельні тренування та незламна воля. Роналду не просто обдарований футболіст, він машина, запрограмована на успіх.

Уявіть собі день португальського форварда: сонце ледь торкнулося обрію, а він уже на полі, відпрацьовуючи удари, фінти, ривки. Його тіло - храм, де піт ллється рікою, а м'язи відточуються до досконалості. Жодних поблажок, жодних компромісів. Це не просто тренування, це бій із самим собою. Щодня — битва за межі можливого, за право називатися найкращим. І він не здається. Ніколи.


@ — друкується на правах реклами.


Участь в азартних іграх
може викликати
ігрову залежність.

Дотримуйтеся правил (принципів) відповідальної гри



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також