«Сильні духом» переходять в онлайн

848 0

Ми у соцмережах:

«Сильні духом-2019». Фото Романа Цупрука

Рівненський напівмарафон «Сильні духом» нині є одним з найстаріших в України. Цієї неділі він відбудеться утридцятьчетверте. Щоправда, побіжать учасники не навколо гідропарку, як у минулі роки, а кожен де йому заманеться. Через карантин «Рівненський клуб бігу» вирішив влаштувати онлайн-забіг.

Участь у забігові безкоштовна. Втім, для того, щоб отримати номер та стилізовану маску, а в перспективі, можливо, нагороду, необхідно попередньо зареєструватися. Попри онлайн-формат, кількість учасників обмежена двома сотнями.

Дистанцій чотири, усі вони лімітовані за кількістю учасників — 2,5 км, діти до 13 років (25 осіб), 5 км (75 осіб), 10 км (50 осіб), 21,1 км (50 осіб). Триватиме реєстрація до обіду 25 липня. Сам забіг відбуватиметься 26 липня у проміжку з 7-ї до 10-ї години.

Де бігти — кожен учасник обиратиме на власний розсуд. Важливо при цьому використовувати спеціальні застосунки, щоб зафіксувати результат і надіслати його до кінця дня організаторам. За підсумками таких заочних змагань визначать переможців та призерів на різних дистанціях та в різних вікових групах.

— За перші кілька днів, як стартувала реєстрація, зголосилося понад сто учасників з різних міст України і навіть Польщі, — розповідає керівник «Рівненського клубу бігу» Сергій Ющищин. — Тому я не сумніваюся, що зареєструється запланованих 200 учасників. Багато охочих з Києва, багато звернень від спортсменів з інвалідністю.

— Чи маєте інформацію, де будуть бігти рівненські учасники, чи, можливо, дасте пораду, де це краще зробити?

— Кожен обиратиме сам. Знаю, що будуть бігти на гідропарку, у парку ім.Шевченка, парку «Хімік», на Пагорбі Слави, на Басівкуті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також