Штурмовика з Полісся посмертно нагородили «Хрестом Героя»

763 0

Ми у соцмережах:

Штурмовика з Полісся посмертно нагородили «Хрестом Героя»

У Львові урочисто нагородили загиблих бійців окремої механізованої бригади ім. короля Данила.

 Вручено орден захиснику з села Залужжя, що на Дубровиччині, Олександру Котяшу. Нагороду отримав брат.

Цього разу нагородження відбулося у Дмитрівську батьківську суботу – поминальний день, коли віряни вшановують у храмах покійних родичів і воїнів, які загинули за Україну.

Нагородження вже традиційно провели у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Також там священнослужителі, військові, представники влади і рідні помолилися за загиблих героїв. Нагорода «Хрест Героя» – це орден, який започаткували у 24-ій ОМБр бригаді. Її запровадили, щоб вшанувати пам’ять і подвиг усіх загиблих побратимів з 2014 року у війні з Росією.

«Людина помирає двічі: один раз фізично, а другий раз, коли про неї забувають. Тому ми робимо все можливе для того, щоб не забували наших полеглих героїв. Ми постійно нагадуємо про наших військовослужбовців, які загинули під час повномасштабного вторгнення, і будемо продовжувати це робити, поки всі родини не будуть відзначені», – розповів заступник командира 24-ї окремої механізованої бригади ім. короля Данила з морально-психологічного забезпечення, підполковник Андрій Базюк.

У 24-ій ОМБр ім. короля Данила наголошують, що орден «Хрест Героя» є важливою відзнакою для кожного загиблого побратима.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також