Рівнянин залишив сусідів без газу, але з... водою (ВІДЕО)

1119 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Вісім квартир рівнян залишились без газу через самовільне втручання сусіда у газові мережі.

У неділю на номер аварійно-диспетчерської служби надійшов виклик від мешканки однієї із квартир по вул. Проспект Миру,18, у Рівному про відсутність газопостачання. За словами сусідів,  власник однієї із квартир проводив ремонт газового обладнання.

Потрапити в помешкання ні газовикам, ні сусідам не вдалося.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frivnegas%2Fvideos%2F733795271964780%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Під час обстеження фахівці бригади аварійно-диспетчерської служби Рівненської філії виявили воду у газовому колекторі. Ймовірно власник квартири робив заміну газового обладнання і переплутав вхідні отвори на водо та газопостачання приладу.

Фахівці аварійно-диспетчерської служби злили воду із ввідного газопроводу, перекрили та опломбували крани на газових стояках. Наразі без газопостачання залишається 8 квартир у будинку.

Усунення наслідків самовільного втручання в систему газопостачання буде відбуватися за рахунок споживача, який порушив правила користування газовими приладами.

Рівненська філія "Газмережі" вкотре нагадує  про необхідність дотримання Правил користування газовими приладами та Правил безпеки систем газопостачання, адже такий «некоректний ремонт» не лише виводить з ладу газові прилади, а й створює аварійні ситуації. Звернувшись в найближчий Центр обслуговування клієнтів, ви можете замовити послуги майстра Рівненської філії «Газмережі», який якісно, швидко та безпечно виконає роботи із заміни чи ремонту газового обладнання.
Довіряйте роботу професіоналам! 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також