Пустіть весну в оселю

315 0

Ми у соцмережах:

Пустіть весну в оселю

Спокуса оновити інтер’єр навесні може зайняти багато часу, а от зміна декорацій та кількох незначних, але важливих речей, принесуть в оселю нові акценти, інтер’єр буде виглядати зовсім по-новому.

Насамперед змініть важку зимову ковдру на теплий, літній варіант. Простирадла поміняйте на дихаючу тканину (бавовна добре охолоджує та відводить вологу). Також можете обрати для себе світлі тони або базову білосніжну постіль.

Заміна старого абажура на новий змінить загальний вигляд лампи. Спочатку оберіть форму та розмір, який підходить до корпусу лампи. Потім знайдіть відповідний колір і текстуру, які пасуватимуть до вашої кімнати.

Зимові пейзажі на стінах замініть на весняні картинки природи. Якщо у вас нейтральні картини, які не залежать від пори року, спробуйте змінити рамки.

Оновіть декоративні подушки з допомогою нових чохлів. У вас може бути колекція чотирьох чи п’яти наволочок, які ви будете змінювати впродовж року. На весняну пору обирайте грайливі пастельні кольори та візерунки.

Поставте вазу з живими квітами. Красива ваза на столі не лише істотно змінить інтер’єр, але й покращить настрій. Їх у вас може бути декілька, щоб ви могли їх почергово змінювати.

Купіть новий аромат для дому. Свічки з корицею та ваніллю відкладіть до осені та додайте весни у своєму просторі завдяки ароматам океанської води чи польових квітів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також