Помер ректор університету з Рівного

4414 0

Ми у соцмережах:

Помер ректор університету з Рівного

Відійшов у засвіти Руслан Постоловський, який з 1999 року очолював РДГУ.

 Співчуття з приводу смерті відомого ректора уже висловив митрополит Рівненський та Острозький Іларіон:

- З непереборним сумом та відчуттям глибокої втрати в душі, від всієї повноти Рівненської єпархії Православної Церкви України, висловлюю найщиріші співчуття з приводу смерті Руслана Михайловича Постоловського - ректора Рівненського державного гуманітарного університету.

Відхід з життя такої видатної постаті, як Руслан Михайлович, становить невимовну втрату не тільки для навчальної спільноти РДГУ, а й для усіх нас, кого об'єднує висока цінність знань, мудрості та доброти.
 
Життя Руслана Михайловича, віддане служінню освіті та формуванню майбутніх поколінь, залишить вічний відбиток у серцях тих, хто мав честь його знати та черпати з його мудрості.
 
В ці моменти скорботи ми звертаємося до молитви за вічний спочинок його душі та просимо, щоб Всевишній дарував втіху його родині, друзям, колегам та студентам, які глибоко відчувають цю втрату. 
 
Нехай спогади про життєвий шлях та звершення Руслана Михайловича стануть для нас джерелом натхнення і зразком для наслідування.
 
Молимося, щоб душа Руслана Михайловича знайшла вічний спокій у Небесному Царстві, а пам'ять про нього жила від покоління до покоління.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також