Колишній очільник ТЦК Рівного став знову танкістом і поїхав на фронт

2239 0

Ми у соцмережах:

Колишній очільник ТЦК Рівного став знову танкістом і поїхав на фронт

Відома волонтерка з Рівного Олена Ярощук, яка була нагороджена нагрудним знаком на той час Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного “За сприяння війську”, бо з перших днів війни допомагає нашим захисникам та об’єднує навколо себе людей, які готові своєю щоденною працею наближати нашу перемогу, повідомила у Фейсбуці, що ексначальник Центру комплектування Олександр Ярмошевич відправився на передову.

Нагадаємо, що у мережі з’явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Службова перевірка з цього питання ще триває. Ярмошевич сам заявив про те, що йде з посади. Він з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин. Колеги Олександра Ярмошевича повідомили РВ, що полковник знову став танкістом та служить в одній з танкових бригад. Офіційного підтвердження ми поки що не отримали.

-  Мій милий та справжній Друже, пане полковнику, щасливої дороги!!! Була і буду поруч !!! Поважала і поважаю !!! Повторюсь - "Не парся через х*йню. Бережи сили на п*здець!" Вірю в майбутнього Генерала !!! Чекаємо з гарними новинами, - такий емоційний пост опублікувала у Фейсбуці волонтерка Олена Ярощук. - P.S. Ярмошевич Валентина Валюню, памʼятайте, у Вас завжди є я. Костика обійміть за мене. Валентина Мартинчук Валентина Купріянівна, дякую, що поруч. Дякую, що наш полковник поїхав « по-богатому….» .

А коли рівняни стали коментувати її пост про друга- воєнкома, волонтерка опублікувала новий: 

- Коли почитала на деяких каналах коментарі стосовно мене та мого хорошого друга, полковника Ярмошевича, просто кайфанула. Ті коментарі дійсно зробили мій день і мій настрій. Давно так не сміялась. Господи, дякую Тобі за все !!! Прошу лише одного, дай людям розуму, бо мені з ними жити в одному місті.  P.S. В своєму віці всі коментарі сприймаю, як компліменти Всіх обіймаю і бажаю лишень добра.  Інколи мені здається, що підошва моїх кросівок чистіша, ніж язики в деяких людей….

Читайте також: Поцілунок рівненського воєнкома


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також