На Рокитнівщині у ДТП загинув пішохід, а в Рівному — троє травмованих

1401 0

Ми у соцмережах:

На Рокитнівщині у ДТП загинув пішохід, а в Рівному — троє травмованих

13 січня на вулиці Відінській у Рівному під зіткнення мікроавтобуса та легкового авто отримали травми троє осіб, серед яких двоє малолітніх дітей.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько о пів на десяту ранку водій «Ауді 80», 30-річний рівнянин, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та зіткнувся із автомобілем «Meрседес-Бенц-Спринтер». 26-річний водій мікроавтобуса у цей момент здійснював маневр розвороту і не переконався у його безпечності.

Водія «Ауді 80» та двох його пасажирів, восьми та дев’ятирічних синів, доставили до лікарні. Усі троє отримали забої та осаднення різних частин тіла. Після надання допомоги їх відпустили. Крім того, у салоні перебували ще двоє малолітніх дівчаток, які не постраждали.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

А вже близько 18:30 дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Карпилівка Рокитнівського району, де під колеса "БМВ"  13 січня потрапив 46-річний місцевий житель.

Водій автомобіля «БМВ-318» на іноземній реєстрації, 21-річний житель села Карпилівка, на вулиці Центральна допустив наїзд на пішохода, який ішов у попутному напрямку.  46-річний чоловік загинув на місці.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого,  слідчий встановлює усі обставини ДТП. Автомобіль поміщено на територію Рокитнівського відділення поліції.

Водії обох дорожньо-транспортних пригод за результатами освідування були тверезими, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також