На Рівненщині військовим безкоштовно ремонтуватимуть зуби

479 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

На Рівненщині запускають безкоштовне протезування зубів для ветеранів.

Робитимуть це у 4-х медичних закладах, які матимуть контракт зі Національною службою здоров’я України, повідомляє перший заступник голови Рівненської ОВА Сергій Подолін.

- Послуги будуть доступні учасникам бойових дій, людям, які отримали інвалідність через війну, і деяким категоріям військовослужбовців. Нині у 4 медзакладах готуються договори для контрактування. Окрім того, корегуємо цільові програми, у яких передбачалися такі стоматпослуги, - сказав Сергій Подолін.

НСЗУ на цей проект планує витрати 750 мільйонів гривень. Обсяг коштів, які надійдуть в наш регіон залежить від кількості укладених договорів.

Гранична вартість наданих медичних послуг одному пацієнту, згідно з постановою Уряду, не може перевищувати 14 984 гривні.

Нагадаємо, що в перелік такої допомоги входять: стоматологічна консультація, рентген, або інші методи дослідження, виготовлення, встановлення та фіксація зубних протезів, проведення знеболення тощо. Варто також зазначити, що пакет не передбачає видалення зубів, лікування, а також до конструктивних елементів не враховані штамповані коронки і литі конструкції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також