На Рівненщині чоловік виламав двері до будинку сусіда та побив його ланцюгом

3786 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині чоловік виламав двері до будинку сусіда та побив його ланцюгом

Учора, 25 липня, близько четвертої години ранку до поліції надійшло повідомлення від медиків, що у Здолбунівську лікарню із тяжкими травмами доставили 61-річного жителя села Півче.

Поліцейські встановили, що в ніч із 24 на 25 липня потерпілий разом із 40-річним товаришем розпивав алкогольні напої у своєму будинку.

Близько 03:30 до господаря помешкання навідався агресивно налаштований 49-річний сусід, із яким той давно мав неприязні стосунки. Коли ж йому не відчинили двері — проломив їх. Потрапивши всередину будинку, він наніс 61-річному чоловікові кілька ударів металевим ланцюгом, який приніс із собою. А як почув, що знайомий власника викликав поліцейських — втік.

Потерпілого доставили до Здолбунівської центральної міської лікарні, де медики діагностували у нього політравму, закриту черепно-мозкову травму, внутрішньо-мозкову гематому, забійну рану голови та закриту травму грудної кітки. Нині він перебуває у реанімаційному відділенні.

Зловмисника поліцейські знайшли через кілька годин за місцем його проживання та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Затриманий стверджує, що подібного не вчиняв, однак за місцем його проживання поліцейські вилучили закривавлений одяг.

У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення 49-річному зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Тепер жителю Рівненського району відповідно до санкції статті може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також