Ще п'ятеро захисників з Рівненщини пішли на небо

1233 0

Ми у соцмережах:

Колаж - Рівненської ОВА

Попрощалися з Петром Магрелом з Сарненської громади, Ігорем Бозинчуком – з Шпанівської, Володимиром Курильчиком – з Березнівської, Євгенієм Мосійчуком – з Головинської, Іваном Волошиним – з Млинівської.

Як розповіли у Рівненській ОВА, Петро Магрело жив у місті Сарни. З перших днів війни Герой став на захист рідної України. Проходив службу в 116 окремій механізованій бригаді, був старшим стрільцем. Загинув 9 травня 2024 року, виконуючи бойовий обовʼязок на Купʼянському напрямку. У Захисника залишилась дружина.
 
Ігор Бозинчук народився 20 березня 1990 року, жив у селі Великий Олексин Шпанівської громади. Ігор - наймолодший син у багатодітній родині. Після важких поранень лікарі боролися за його життя столичній лікарні. На жаль, серце Героя перестало битися 9 травня 2024 року. У загиблого залишилась мати та сестри.
 
Володимир Курильчик народився 20 жовтня 1975 року, проживав у місті Березне. Рідну землю захищав з січня 2023 року. У ЗСУ служив на посаді стрільця-помічника гранатометника механізованого батальйону, мав звання солдата. Загинув 9 червня 2023 року в боях на Запоріжжі. Вважався зниклим безвісти, пошуки тіла воїна тривали 11 місяців.
 
Євгеній Мосійчук народився 2 вересня 1985 року, проживав у селі Берестовець Головинської громади. У ЗСУ ніс службу на посаді стрільця стрілецького взводу. Загинув 9 травня 2024 року у бою у Запорізькій області.
 
Іван Волошин родом із села Новоселівка Млинівської тергромади. Разом із сім’єю жив у Херсонській області. До лав Збройних Сил України був призваний у березні 2023 року. На службі виконував обов’язки радіотелефоніста стрілецького взводу. На жаль, Захисник передчасно помер. Поховали військового на місцевому кладовищі.
 
Щирі співчуття родинам полеглих військовослужбовців. Вічна пам'ять та шана Захисникам України!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також