На фронті загинув електрослюсар з Рівненської АЕС

6406 0

Ми у соцмережах:

На фронті загинув електрослюсар з Рівненської АЕС

У Вараш прийшла сумна звістка.

На фронті 6 грудня загинув 30-річний Максим Пилипака, повідомляє міський голова Олександр Мензул:

- Із перших днів повномасштабної агресії за покликом серця Максим Васильович встав до армійських лав для захисту України. 26 лютого 2022 року вже був зарахований до числа військовослужбовців 104-ої окремої бригади територіальної оборони. Зокрема, разом із побратимами він воював під Макаровим, у Бахмуті. Нещодавно старшого солдата прикомандирували до 118-ої окремої механізованої бригади - виконував завдання як розвідник у складі розвідроти.

Чоловік працював електрослюсарем з ремонту й обслуговування автоматики та засобів вимірювань у цеху теплової автоматики та вимірювань Рівненської АЕС.
Траурна хода розпочнеться завтра, 9 грудня, орієнтовно об 11:00 від Автовокзалу, прослідує проспектом Т.Шевченка до гуртожитка №3, пройде вул.Степана Бандери до будинку мікрорайон Будівельників 30/2. Після прощання біля під'їзду процесій пройде вул.Паркова, Набережна до Свято-Михайлівського храму.

По завершенню поминальної служби хода прослідує вул.Героїв Майдану, Лесі Українки до світлофору. Поховають нашого Захисника на Алеї Героїв кладовища у с.Стара Рафалівка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також