На Дубровиччині затримали чоловіка, який вбив кохану, викрав мопед у батька та вчинив наругу над 8 могилами

1454 0

Ми у соцмережах:

На Дубровиччині затримали чоловіка, який вбив кохану, викрав мопед у батька та вчинив наругу над 8 могилами

Нині триває перевірка на причетність 27-річного чоловіка до скоєння інших злочинів.

12 січня о 22:35 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 53-річного жителя села Соломіївка колишнього Дубровицького району, що із підсобного приміщення за місцем його проживання було викрадено мопед.

Слідчо-оперативна група встановила, що його 27-річний син, який з ним не проживає, незаконно заволодів мопедом «Alfa» та поїхав у напрямку Сарн. Останній уже давно потрапив в поле зору поліцейських, зокрема відбував покарання в місцях позбавлення волі за вчинені злочини проти власності, а зараз розшукувався за вчинення крадіжки.

Оперативники викрили зловмисника на автодорозі неподалік села Білаші. Утім, побачивши поліцейських, той залишив мотоцикл на узбіччі та кинувся втікати в чагарники. 27-річного чоловіка затримали. За результатами огляду на місці події за допомогою алкотестера він перебував у стані алкогольного сп’яніння — 3,82 проміле, що перевищує допустиму норму понад 19 разів.

Для з’ясування всіх обставин жителя Сарненщини доставили до відділку поліції. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліцейські також встановили, що чоловік причетний до наруги над восьми могилами, скоєної п’ятого грудня неподалік села Кураш колишнього Дубровицького району. За цим фактом дубровицькі слідчі  повідомили зловмиснику про підозру. Нині триває перевірка на причетність його до скоєнні інших злочинів. 

У лісі знайшли знівечене тіло дівчини,  1994 року народження, з якою він проживав. Поліція підозрює, що він вбив свою кохану ще в середині грудня і заховав тіло у лісі. Її тіло вже об’їли тварини. Подробиці обіцяють розповісти вже сьогодні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також