На дорогах — троє загиблих та десятеро травмованих

1630 0

Ми у соцмережах:

На дорогах — троє загиблих та десятеро травмованих

Шість дорожньо-транс­портних пригод сталося впродовж вихідних на дорогах Рівненщини, в яких 10 людей отримали поранення, троє — загинули.

Вранці 1 жовтня навпроти «Агропереробки» на купу металобрухту перетворився автомобіль «Рено-Кенго», яким їхав 23-річний рівнянин Віктор Я. Рухаючись з вулиці Січових стрільців у напрямку Дворецької, він наїхав на дерево. Водій госпіталізований в лікарню з переломом руки.

 
А по обіді того ж дня поблизу с. Федорівка водій автомобіля ВАЗ-2106 42-річний Василь Т. з Сарненського району, який їхав у напрямку Києва, злетів у кювет та наїхав на дерево. Водій отримав переломи ребер. Він госпіталізований у лікарню. Туди ж потрапили ще троє пасажирів, які були у салоні його авто.
 
Близько третьої години ночі 2 жовтня ДТП сталась у селі Молодаво-3 Дубенського району. 21-річний Володимир Л., який їхав автомобілем ВАЗ, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, там авто перекинулось. Водій загинув на місці пригоди. Трьох пасажирів після надання меддопомоги лікарі відпустили по домівках. Цього ж дня близько сьомої години ранку на узбіччі автодороги Корець-Морозівка знайшли мертву жінку, збиту автомобілем. Загиблою виявилась 52-річна Галина Х. Як повідомила прес-служба ВДАІ області, водія-втікача вже розшукали. Ним виявився 37-річний Олександр М. з Корця, який керував автомобілем «Опель-Астра».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також